Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en 96 Ford E350 Bränslepump

Ford E-Series är en serie full storlek skåpbilar som har varit i kontinuerlig produktion sedan 1961. Numret i serien visar bärförmåga van, så att 350 indikerar en lastkapacitet på ett ton. Alla versioner av E350 användning elektronisk bränsleinsprutning, vilket kräver bränslepumpen att bibehålla bränslesystemet under högt tryck. Du måste ta bort bränsletanken på 1996 Ford E350 att byta bränslepumpen. Saker du behöver
3/8-tums spärrnyckel
3/8-tums enhet socket uppsättning
Jack står
sifonslangen
Ordet jack
Låsring adapter
ESA-M1C75-B fett
Visa fler instruktioner
1

Lossa den elektriska kontakten för bränslepumpens relä i motorrummet och på startmotorn i 10 sekunder för att tömma bränslesystemet . Anslut den elektriska kontakten för bränslepumpens relä. Koppla bort den negativa batterikabeln med en hylsnyckel för att säkerställa att du inte starta motorn oavsiktligt medan ersätter bränslepumpen. Sifon bränslet från bränsletanken med en slang och tappa ut bränsle i en bensindunk.
2

Höj fordonet och stödja den på pallbockar. Koppla den elektriska kontakten till bränslepumpen montering och lossa bränsleledningarna från bränsletanken. Stötta bränsletanken med en domkraft och lossa hållarna påfyllningsrör med en hylsnyckel. Ta bort remmarna för bränsletanken och sänka bränsletanken med ordet jack. Flytta bränsletanken till din arbetsplats.
3

Rengör bränsletanken runt bränslepumpen församling med en butik handduk för att hålla smuts borta från bränsletanken. Vrid låsringen på bränslepumpen församling moturs med en låsring adapter för en 1996 Ford E350. Demontera låsringen från bränslepumpen montering och dra monteringen bränslepumpen ur bränsletanken. Kasta den gamla packningen på bränsletanken.
4

Rengör monteringsflänsen för bränslepumpen montering med en handduk, och belägga monteringsflänsen med ett tunt lager smörjmedel möte Ford specifikationen ESA-M1C75- B. Montera den nya packningen och bränslepump montering i bränsletanken. Placera låsringen på bränslepumpen montering och vrid det medurs tills det låses på plats.
5

Montera bränsletanken genom att utföra steg 2 i omvänd och fylla bränsletanken med bränsle. Anslut batteriets minuspol med en hylsnyckel. Slå på tändningen för att trycksätta bränslesystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74448.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.