Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2005 Honda Civic Bränsle Problem

Bränsle problem i 2005 Honda Civic fordon har resulterat i återkallelser och flera konsumentklagomål . Om inte repareras , de återkallade gastankar på dessa fordon kan brista i händelse av brand , per National Highway Traffic Safety Administration . Mindre farliga problem såsom problem med insprutare , och en risk för att bränna överskjutande gas . Bränsletank

Under 2007 återkallade Honda vissa 1998 - till - 2007- modellen år Samhällskunskap grund av risk för tankarna exploderar i händelse av en brand . Ett fabrikationsfel sätta dessa tankar i riskzonen för uppvärmning ojämnt , potentiellt förhindra tryckavlastningsanordning från ventilera tanken . För att råda bot på problemet , var auktoriserade återförsäljare i uppdrag att installera en värme - isolerande material i baksätet .
Insprutare

Konsumentklagomål till NHTSA visar att vissa 2005 Honda Civic Hybrid ägare kan uppleva problem med bränslepumpen . På grund av en tillverkningsprocess problem , kan bilens dator programmeras med en olämpligt låg bränsle - injektorn bränsle - flöde . Påverkade förare ska ha fått ett återkallande meddelande . Reparation av problemet kan sedermera resultera i en 10 - till - 15 procent nedgång i bränsleekonomi .
Excess bränslen

automatisk choke på 2005 Honda Civic EX kan komma på varje gång bilen startas , enligt konsumenternas klagomål till NHTSA . Som av 2010 , har ingen minns utfärdats för att lösa detta problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74473.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.