Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner om hur du byter en Insprutare för en 4,3 Kull 1997 Blazer

Chevrolet Blazer var en mid-size SUV tillverkad av General Motors 1983-2005. Den andra generationen av denna modell var i produktion från 1995 till 2005 och alla dessa bilar var utrustade med en sexcylindrig 4,3-liters motor. Varje cylinder i en maskin har separata bränsleinjektor, som levererar bränsle och luft i en exakt sekvens. Du kan byta ut en enskild insprutare på 1997 Chevrolet Blazer. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Demontera luftrenaren med en hylsnyckel och dra ur kabeln på den negativa batteripolen. Öppna tanklocket för bränsletanken för att lätta på trycket i bränsletanken.
2

Tryck på de två flikarna på bränsleinjektorn elektriska kontaktdon tillsammans, och dra den elektriska kontakten upp för att koppla bort den från Insprutare. Ta bort locket för bränslet mätaren med en hylsnyckel och kasta sin packning. Lyft insprutare från bränslemätare försiktigt med en liten pry bar.
3

Ta bort den lilla O-ringen från munstycket för insprutare. Loss bränslefiltret från bränsleinjektom genom att försiktigt rotera bränslefiltret fram och tillbaka. Ta den stora O-ringen och brickan från injektorn hålighet bränslemätare.
4

Applicera ett tunt lager av transmissionsolja till den lilla O-ringen och skjut den på munstycket av injektorn tills den ligger an mot bränslefiltret för injektorn. Montera brickan i håligheten av bränslet mätaren och tillämpa transmissionsolja till den stora O-ringen. Seat den stora O-ringen mot brickan så att den är i jämnhöjd med den övre delen av bränsle-mätare.
5

Passa in upphöjd flik på basen av bränsleinsprutaren med skåran i kaviteten hos bränslet mätaren. Tryck bränsleinsprutaren ner ordentligt för att se till att den sitter ordentligt. Montera kåpan för bränslet mätaren och dess nya packningen. Anslut elkontakten till bränslepumpen. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74474.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.