Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Automatiska Auto Window Problem

Automatiska fönsterhissarna kan hittas på nästan alla nyare modell fordon i januari 2010 . Windows som inte svikit kan vara farliga om din dörrlås fel och du behövs för att lämna din bil snabbt . Med information om automatiska fönster problem kan vara till nytta för fordonsägare . Fönster Underlåtenhet Problem

Flera problem kan vara att skylla när ett Fordonets fönster misslyckas med att gå upp och ner , till exempel ett dåligt fönster motor . Andra problem kan bero på en felaktig switch eller felkoppling . Av alla dessa frågor , problem med omkopplaren är lättast att hantera .
Fönstermekanism Problem

Ibland hörs ett svagt surrande ljud från dörren när du försöker att höja eller sänka fönster . Problemet beror på att fönstret mekanismen i dörren är bruten . Mekanismen är rostiga ut kan också förhindra att fönstret fungerar .
Window Fuse Problem

När var och en av de automatiska fönster i ett fordon inte fungerar , detta pekar ofta ett problem med säkringar . Under instrumentbrädan på förarsidan är oftast den platsen för dessa säkringar. Om reservsäkringar blåser också , kommer det troligtvis ett kort i fönstrets ledningar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74475.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.