Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Xenon HID Flicker Fix Repair

För att fungera korrekt, xenon urladdningslampor med hög intensitet strålkastare kräver fordonets likström omvandlas till högspänd växelström. Detta sker genom ett förkopplingsdon, som tillhandahåller en spänning till strålkastarna när de är påslagna. En vanlig orsak till flimrande HID strålkastare är spänningen som är för låg sänds till ballasten. Orsaker till lågspänning

Låg spänning i bilens elsystem kan orsakas av ett defekt batteri, en illa fungerande generator eller användning av varselljus. Dessutom har vissa nyare bilar har sensorer som aktiverar genom att skicka en låg spänning till lamporna när de är avstängda. Addera Använda en Relay Harness


Ett relä sele gör ballasten att dra ström från fordonets batteri direkt, vilket eliminerar lågspänning frågor. I vissa fall är en kondensator behövs för att arbeta tillsammans med reläet sele för att säkerställa korrekt spänning till ballasten.
Innehåller hög effekt kondensatorer

Hög-kondensatorer tillåter ökad makt för att nå ballast, som sedan kommer att mata rätt spänning till strålkastarna. Detta är den vanligaste fix för flimrande HID lampor och ofta löser andra problem, såsom att eliminera "strålkastare ut" indikator på instrumentbrädan.
Installera Motstånd Packs

Med hjälp av en resistor pack gör att bilens elektriska system för att skicka samma spänning till xenonlampor som det skulle om halogenlampor installerades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74486.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.