Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning Bose Bilstereo

Bose Corporation tillverkar high-end ljudutrustning, inklusive system bilstereo. Bose bilstereo system inkluderar Dynamic Frequency högtalare, högpresterande enheter huvud och tjockt ljudisolerat kablar. Ibland Bose bilstereo ljudsystem kan behöva felsöka på grund av slitage, skador eller felanvändning. Några av de metoder som används för att fixa ett Bose-system inkluderar mästare återställning, rengöring huvudenheten och högtalarna ersättare. Genom att personligen felsökning Bose-systemet, kan en bilägare undvika kostsamma resor till bilstereo reparationsverkstäder. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Bose hex bit
Tryckluft Paperclip kanister
eller pin
Visa fler instruktioner
1

Återställ Bose bilens ljudsystem för att fixa de flesta display eller fel uppspelning. Ta fronten av Bose bilstereo huvudenhet genom att trycka på låsknappen i nedre hörnet på enheten. Lokalisera den lilla hamnen i det övre högra hörnet på enheten (vänstra hörnet för Bose enheter i europeiska fordon) märkt "Reset".
2

Platta ut gemet och peta änden i den lilla reset porten (detta är också möjligt med en tapp). Håll gem in i 15 sekunder. Byt ut fronten på bilstereon och slå på.
3

Avlägsna frontplåten igen om uppspelningsproblem kvarstår. Rikta långt munstycke av den komprimerade luften kapseln i Bose CD player/MP3/Tape Deck port. Tryck in avtryckaren på luftbehållare i korta två-sekunders skurar. Spraya runt kanterna på enheten samt.
4

Byt ut en trasig Bose högtalare om ljudet från den är förvrängd. Använd skruvmejseln (med speciella Bose-stil hex bit) för att lossa höljet av grillen. Ta bort grillen för att komma åt konen på högtalaren. Ta bort Bose-stil kontakterna på konen för hand.
5

bort den trasiga klon. Ersätt med byte konen, och låg i högtalaren höljet på samma sätt som den trasiga konen. Återanslut Bose-stil kontakter för hand. Byt ut grillen och dra åt med Bose hex bit och skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74489.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.