Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Kamaxel åtdragningsmoment Specifikationer för en 1980 Chrysler

Chrysler Motors tillverkade många motorer självständigt och även samarbetat med andra motoriska företag att tillverka motorer. En av de motorer som tillverkas i samarbete var 2,0 DOHC motorn skapades under 1980-talet. De 1988 Dodge Colt Vista Wagon presenterade 2,0 G63B motorn. Kamaxelvridmoment Specifikationer

2,0 DOHCs hade två yttre bultarna som förbinder kamaxeln till topplocket med 18 foot-pounds av vridmoment och tre inre bultar mössa med 8,75 fot-pounds av vridmoment. Bulten ansluter kamaxellägets sensor till kamaxeln hade 2.5 mul-pounds av vridmoment, medan bulten som förbinder kamaxeln lägesgivare till topplocket hade 7.08 mul-pounds av vridmoment.
Avgas och intag Åtdragningsmomentspecifikationer

bultarna som förbinder bränsleskenan till insugningsröret hade 16.25 mul-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder insugningsröret till topplocket hade 212 foot-pounds av vridmoment, och bultarna som förbinder spjällhuset på insuget hade 16,67 mul-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket hade 16 foot-pounds av vridmoment, och bultarna som förbinder avgasgrenröret till avgasröret hade 20 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder värmeskölden till grenröret hade 8,75 fot-pounds av vridmoment.
Motorspecifikationer

2,0 DOHC V4 motor hade en topp hästkrafter av 96 och ett maximalt vridmoment på 113 foot-pounds. Motorn hade en cylinderdiameter och slaglängd på 3,35 och 3,46 inches, respektive och ett kompressionsförhållande på 8,5 till 1. Motorn hade ett deplacement på 122 cubic inches, eller 2,0 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74494.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.