Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner för Reflooring en hästtransport

Hästtransport golv tar en hel del övergrepp. Den stöder djur av flera tusen pounds, medan själva trailern studsar och krossas av vägbanan, ibland med en hastighet på 60 eller 70 miles per timme. Byte av golv görs med samma teknik du vill använda för att ersätta golv i släpvagn. Använd behandlat virke för styrelser att lägga livet till vagnens golv. Om din släpvagn inte har en gummimatta, kan lägga en lägga år till livet av din släpvagn golv och spara slitage på hästen. Saker du behöver
Auto jack
Jack står
Tigersåg Sida 2 tums tjock bråte
Måttband
Borra
Nya bultar och hårdvara
Hammer
Slagborrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Ta bort gummimattan från ditt golv. Dessa är slitstarkt gummi, utan knäppen att möjliggöra noggrann rengöring. Lyft mattorna och ta bort dem från trailern. Lyft upp vagnen på pallbockar, eller betongblock. Med en vanlig auto jack att lyfta ena änden, lyft jack står under, lyfter den andra änden och slip står under för att ge bättre tillgång till skruvarna undertill.
2

Skär bultarna, precis ovanför mutter, med en tigersåg. Knacka bultarna upp genom golvet och dra ut dem på toppen med en klo hammare. Ta bort golvbrädorna från släpet, en i taget, lägga dem i samma ordning som du tog bort dem, för att fungera som en mall för de nya korten.
3

Skär en bit av 2 behandlade tums tjock virke för varje bräda. Använd brädor samma bredd och skars till samma längd som den ursprungliga med hjälp av en cirkelsåg. Typiska golvbrädorna allt från 2-av-6 till 2-av-10, men är oftast standardstorlekar. Borra skruvhål genom varje styrelse, med den ursprungliga styrelsen som en mall. Använd lite samma tjocklek som dina nya bultar.
4

Montera varje bräda på plats, fungerar den under alla kantflänsar att få en smidig passform. Ställ brädan in med sin främre ände tippade upp, skjut den bakre änden under kanten av den bakre dörrtröskeln och knacka ner den med en hammare tills den faller på plats. Tryck på en bult ner genom varje hål i golvet styrelser, genom ramen på släpvagnen. Montera varje bräda och bult innan du lägger muttrar och brickor undertill.
5

Montera en bricka och mutter över i slutet av varje bult, vrida den hårt för hand. Montera alla brickor och muttrar, dra åt alla muttrar med en mutterdragare. Ta trailern från domkraften och ersätta gummimattor under de nya golvplankorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74500.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.