Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installera Insprutningsmunstycken i en 1992 Pontiac Bonneville

Den Pontiac Bonneville är en serie bilar som tillverkas av Pontiac uppdelningen av General Motors sedan 1957. Den 1992-modellen är den första av den åttonde generationen av Pontiac Bonneville, och representerar en stor redesign jämfört med föregående generation. Den standard motor på 1992 Pontiac Bonneville var en sexcylindrig, 3,8 L motor med sekventiell bränsleinsprutning. Du måste ta bort bränsleskenan att komma bränsleinsprutarna för detta fordon. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Shop handduk
Bränsletrycksregulator ventil J 34730-1A
Bensin container
Back-up skiftnyckel
Maskeringstejp
Engine

Visa fler instruktioner
1

Lossa sladden till den negativa batteripolen med en hylsnyckel för att undvika oavsiktliga utsläpp av bränsle. Öppna tanklocket på bränsletanken för att lätta på trycket i bränsletanken.
2

Ta av locket för bränsletrycket anslutningen på bränslefördelningsröret och linda en butik handduk runt anslutningen. Bifoga bränsletrycket ventil J 34730-1A till bränsletryck anslutningen. Placera den öppna änden av trycket ventilens blöda slangen i en behållare godkänd för bensin öppna ventilen för att avlasta trycket i bränslesystemet. Koppla bort trycket ventilen och sätt på locket för bränsletryck anslutningen.
3

Lossa bränsleledningarna för bränsleskenan med en back-up skiftnyckel och kassera O-ringarna. Loss linjen bränslereturledningen från tryckregulatorn. Koppla loss ledaren för tändspole och elektriska anslutningar för insprutare. Ta bort fästbultarna för bränsleskenan med en hylsnyckel och koppla bort enheten bränsleskenan genom att dra på båda sidor av bränsleskenan med lika stor kraft.
4

Täck de öppna bränsleledningarna med maskeringstejp för att hålla skräp ur bränsleledningarna. Lossa klämmorna för insprutare och kasta dem. Loss bränsleinsprutaren från bränsleskenan. Släng alla O-ringar på spridarna.
5

Applicera ett tunt lager motorolja på den nya O-ringarna. Montera O-ringarna på de nya bränslespridare och placera den nya hållarklämman på insprutare. Placera bränsleinsprutarna i uttagen på bränsleskenan så de elektriska anslutningarna på bränsleinsprutarna ansikte utåt. Lås hållaren klipp för bränsleinjektorerna.
6

Installera bränsleskenan genom att utföra steg 3 och 4 i omvänd ordning. Fäst locket till bränsletanken och anslut kabeln på batteriets minuspol med en hylsnyckel. Slå på tändningen i två sekunder för att trycksätta bränslesystemet, slå av tändningen i 10 sekunder. Slå på tändningen igen och kolla efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74512.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.