Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Wire 24 volt med två batterier

För att tråden 24-volt med två batterier och få optimal effekt, bör en seriell anslutning användas. Batterier arraigned i serie är ganska vanligt. Ett rör ficklampa som rymmer fyra batterier är en seriell anslutning när alla batterier sätts in i röret med knoppen, eller pluspolen uppåt. Fyra 1,5-volts batterier i en seriell anslutning kommer att ge sex volt. För att ge 24-volt från en två-batterianslutning, är två 12-volts batterier behövs. Denna anslutning är populär i stora lastbilar, anläggningsmaskiner och vissa fritidsfordon. Saker du behöver
Skyddsglasögon
par läderhandskar
Wrench in
2 12-volts bilbatterier
Batterikabel
1-tums spärr bindemedel
Visa fler instruktioner
1

Placera två 12-volts bilbatterier i ett batteri hold-down box eller på en styv hylla. Batterierna skall placeras bredvid varandra så att det positiva inlägget på ett batteri är närmast den negativa posten som andre. Säkra batterierna till batteriet låda eller hylla
2

. Om ingen tie-down apparat är tillgänglig, till ett lämpligt system säkra de två 12-volts batterier i batterilådan eller hylla är att placera en liten pärm spärrkonsol last över toppen av de båda batterierna och fäst två bindemedlet ändar till batteriet hyllan eller batterilåda, en på vardera sidan av batterierna.
3

Gå positiva batteripolen från ett 12-volts batteri till den negativa inlägg i den andra 12-volts batteri med ett batteri kabel utrustad med en positiv anslutning på ena änden och en negativ pol på den andra änden.
4

Anslut två osammanhängande batteripolerna, en från varje batteri till någon enhet som behövs. Kom ihåg att dessa två batterier nu deltar i en serie och ger 24 volt vid de två osammanhängande inlägg. Följ den polaritet nu 24-volts serien genom att ansluta den öppna positiva inlägg till den positiva och öppna negativa inlägg till den negativa polen på anordning som skall drivas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74525.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.