Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar Insprutningsmunstycken på en 1994 Nissan Maxima

Nissan Maxima är en medelstor bil som tillverkas av Nissan sedan 1976. Den tredje generationen av detta fordon var i produktion från 1989 och 1994 och utgjorde en stor redesign. Alla versioner av 1994 Nissan Maxima har en 6-cylindrig 3,0-liters motor med sekventiell bränsleinsprutning. Bränsleinsprutarna är på toppen av motorn och deras ersättare också kräver att du tar bort bränsle rälsen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Motorolja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med en hylsnyckel förhindrar batteriet från att producera gnistor. Ta bort uppsamlaren för insugningsröret. Lossa slangarna på bränsle tryckregulator och rails bränsle.
2

Lossa de elektriska kontakterna för insprutare och lossa bultar för bränsleskenan med en hylsnyckel. Lyft aggregatet bränsleskenan från motorn.
3

bort hållaren skruvarna för insprutare med en hylsnyckel och tryck bränsleinsprutningsdonet från bränslefördelningsröret. Kasta de O-ringar för insprutare och applicera ett tunt lager motorolja på den nya O-ringarna.
4

Montera O-ringar till det nya insprutare och tryck bränsleinsprutningsdonet in bränsleskenan. Fäst hållaren skruvarna för insprutare med en hylsnyckel.
5

Placera bränsle skenenheten på motorn. Dra åt bränslet skena bultar till mellan 6,9 och 8,0 £ ft. med en hylsnyckel, sedan vridmoment dem till mellan 15 och 20 ft.lbs.
6

Fäst bränsleledningarna till bränsleinloppsröret montering och anslut slangarna till bränsletrycksregulator. Anslut elektriskt kontaktdon för bränsleinjektorerna och installera uppsamlare för insugningsröret med en hylsnyckel. Anslut kabeln till den negativa batteripolen. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74531.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.