Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett Headliner i en 1970 Monte Carlo

En bil headliner är tyget som linjer hela taket på bilen. Äldre bilar, såsom en 1970 Monte Carlo, kommer så småningom vika för en slapp headliner, vilket orsakar en distraktion för föraren under körning. Den främsta anledningen till detta sagging beror på limmet som håller taket och tyg tillsammans börjar nötas bort. Installera en ny headliner att ersätta den vikande man i en 1970 Monte Carlo kan göras relativt enkelt. Saker du behöver
Wrench
Spray lim lim
Saxar
Sandpapper
Headliner tyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två par skruvar i varje hörn av Monte Carlo med en skiftnyckel. Ta bort dessa bultar lossnar headliner vilket gör det lättare att ta bort.
2

Mata fingrarna genom hålen som har öppnats upp från att ta bort skruvarna och dra ner på headliner. Dra med minimalt tryck bör ta bort innertaket utan att rippa eller böja den gamla Monte Carlo headliner. Ta bort headliner genom bildörren gång löst.
3

Skrubba exponerade taket på Monte Carlo med sandpapper. Skura gamla limmet bort kommer att göra det lättare för nya headliner att hålla sig till taket.
4

Spray ett skikt av lim över hela nya headliner materialet. Tryck försiktigt den nya Monte Carlo headliner upp mot taket. Tryck i mitten och hörnen på nya headliner att förhindra hängande händer något snart.
5

Trimma kanten av det nya innertaket, om det överlappar på Windows, med en sax. Skruva bultarna tillbaka in i hålen i varje hörn med en skiftnyckel. Du har slutfört installationen en ny headliner i 1970 Monte Carlo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74535.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.