Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en förrätt på en 1987 Honda Prelude

Den 1987 Honda Prelude kan ha en direkt-drive förrätt eller en reduktionsväxel starter monterat på motorn. Oberoende av startapparaten monterat på din Prelude, skillnaderna är interna och processen för att ta bort och ersätta startmotorn förblir densamma. En förrätt vänder svänghjulet när du vrider på bilens nyckel, och detta hjälper din motor att starta. När startern misslyckas, kommer din Prelude startar inte. Saker du behöver
Wrench in
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa båda batteripolerna, som börjar med den negativa polen. Använd en skiftnyckel för att lossa muttern på klämman och dra terminalen bort batteriet.
2

Lossa det stora svarta och vita kabeln bildar startmotorn genom att dra loss kontakten.

3

Ta bort muttern som håller startmotorn kabeln på startmotorn solenoid. På Honda Prelude, de elektromagnetiska bultar till den högra sidan av startapparaten. Tråden bultarna till övre högra solenoiden på förrätter reducerväxelmekanismema och längst ner till höger på direktdrift förrätter. Använd en skiftnyckel för att ta bort muttern, dra sedan tråden från solenoiden.
4

bort motorns kabelstam från startmotorn. Vissa motorer och kombinationer transmission har en klämma som håller motorns sele på startmotorn. Om sådan finns, ta bort selen från klämman.
5

Ta bort de två skruvarna som håller startapparaten på motorn med en skiftnyckel och ta bort startmotorn från motorn.
6

Placera den nya startapparaten mot motorn och dra åt båda skruvarna till 32 foot-pounds med en momentnyckel.
7

Anslut sele motor tråd till klippet på startmotorn, om sådan finns. Anslut den svarta och vita kabeln i startmotorn och säkra starter kabeln till solenoiden med mutter och skiftnyckel.
8

Återanslut batteripolerna, som börjar med den positiva polen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74539.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.