Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter fläktmotorn Motstånd på en Odyssey

Ett vanligt tecken på en dålig fläktmotor motstånd är när fläktmotorn vägrar att arbeta på de lägre hastigheter, verkar istället endast i full-on eller full-off läge. När rätt funktion, den lägre hastigheten inställningarna lägga motstånd mot den nuvarande, vilket får motorn att köra långsammare. Om du har problem med fläkten inställningarna på din Honda Odyssey, kan det vara dags att byta fläktmotorn motståndet. Saker du behöver
köldmedium laddstationen
mutterdragare
Plastpluggar (för att täcka köldmedieledningarna) katalog Brukskniv
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner

1

Evakuera ditt system luftkonditionering för att återvinna köldmediet, eller ta Odyssey till en bilmekaniker och har honom evakuera systemet.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet.

3

Ta bort de två gummikutsarna inifrån vänster och innanför höger om handskfacket, med hjälp av fingrarna. Luta handskfacket hela vägen ner mot golvet. Ta bort de två skruvarna på vänster och höger sida av handskfacket. Ta bort handskfacket.
4

Skär plast tvärstag spänner det öppna området bakom handskfacket, genom skärning av de vänstra och högra sidor med en mattkniv. Detta stycke behöver inte bytas.
5

Öppna huven på bilen, om den inte redan är öppen. Ta bort de två muttrarna på de två köldmedierör till och från förångaren, som finns till vänster bak på motorn i motorrummet. Förslut öppna köldmediet öppningar med plastlock. Ta bort muttern på brandväggen, ovanför de två köldmedierör du bara lossnade. Denna mutter håller förångaren på plats på den andra sidan av brandväggen.
6

tillbaka till handskfacket området. Ta ledningsnätet från förångaren. Koppla bort temperaturgivare (den mindre tråden på den övre vänster). Ta bort bultar. Ta förångaren.
7

bort passagerarens airbag (se varning nedan).
8

Lossa kablagen från fläktmotorn. Ta bort clipsen som håller kontroll kabeln på plats. Ta kontroll kabeln. Ta bort fästbultarna från fläktmotorn. Ta fläktmotorn enheten.
9

Ta bort de två skruvarna som håller fläkten resister till fläktmotorn. Installera en ny fläkt resistor.
10

Installationen är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74558.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.