Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Chrysler Pacifica fläktmotor Motstånd

Byta fläktmotor motstånd pack kan vara nödvändig om fläktmotorn i Pacifica inte fungerar korrekt. Oftast kommer fläkten köras på hög och stänga men inte fungera på någon av inställningarna i mellan när motståndet är dåligt. En ersättare resistor pack är tillgängliga från de flesta bildelar butiker och ligger på framsidan av fläktmotorn, där den möter HVAC kanalen under instrumentbrädan. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Pacifica och lokalisera den negativa batteripolen på batteriet. Lossa nypa bolt på kabeländen med en skiftnyckel och sedan ta bort kabeln från terminalen, isolera kabeln medan du arbetar.
2

Öppna passagerardörren och lokalisera fläktmotorn under instrumentbrädan på passagerarsidan. Motorn sitter direkt bakom handskfacket.
3

Hitta motståndet pack på framsidan av fläktmotorn sedan bort kontakten ledningsnätet genom att släppa låsningen fliken på kontakten och dra kontakten rakt av motståndet pack.
4

Lokalisera de två fästbultarna på ändarna av motståndet förpackningen och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft. Skjut motståndet av HVAC-rörledningen lägre än det från bakom instrumentbrädan.
5

Placera det nya motståndet förpackning i HVAC-rörledningen sedan installera de två fästbultarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt bultarna eller du kommer att skada plastdetaljer.
6

Skjut kopplingen ledningsnätet på den nya motståndet förpackningen, vilket gör att den är säker. Ta dig tid att vara säker på att det går på rak eller stiften kan böja på motståndet pack, vilket kan göra att fungera korrekt.
7

Flytta till batteriet och installera den negativa batterikabeln på negativa batteri terminal åt sedan nypa bult med en skiftnyckel. Testa reparationen genom att köra fläkten genom hastigheter och kontrollera att den fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74561.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.