Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att bogsera en 1987 Jeep CJ6

Om 1987 Jeep CJ6 inte startar oväntat och du kan inte driva det till en butik, du måste bogsera det att ha det fixat. Du kan bogsera lastbilen till någon verkstad så länge du har en bärgningsbil eller ett fordon tillräckligt stark och utrustat för att dra en bil på storleken på din CJ6. Eftersom bilen inte startar på egen hand, med det drog samtidigt i neutralläge är det säkraste sättet att få ut av vägbanan och till en säker plats för reparation. Saker du behöver
bogsera fordon
draglina
Visa fler instruktioner
1

Kör din bogsera bilen till framsidan av CJ6. Passa in de två fordonen så att du kan fästa draglinan till jeep underrede.
2

Dra tillräckligt kabeln från baksidan av lastbilen för att skapa ett kort avstånd mellan de båda fordonen under en fiberkabel.

3

Nå under jeep med kabel i hand, och skapar en dubbel slinga runt båda sidor av framaxeln med bogserlina. Kläm fast öglan stängs med krok i änden av kabeln.
4

Ange Jeep, och flytta den till neutralläge.
5

Slå på varningsblinkers under bogseringen.
6

Stäng dörrarna till Jeep säkert.
7

Ange bärgningsbil. Kör till verkstaden där du vill ha den jeep servad. Ta den säkraste vägen möjligt, och hålla sig borta från skarpa svängar eller plötsliga stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74580.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.