Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Honda Pilot Hjälp

Honda Pilot är en crossover sport-utility fordon som tillverkas av Honda sedan 2003 och såg en stor redesign under 2009. Även Honda har ett rykte om hög kvalitet bilar, har piloten hade några kända problem, som vid behov kan repareras av en Honda fabriksförsäljning eller någon som specialiserat sig på japansk import. Vanliga problem

Svårighet flytta eller högljudda växlingar är några av de mer kända defekter av äldre modell piloter och beror på en felaktig överföring. En elektronisk diagnostik kan identifiera problemet. Det har också funnits ett antal frågor med elektriska tillbehör i fordonet, såsom elektriska fönsterhissar och radion. De elektriska frågor uppstår ur tändningen och kan resultera i svårigheter att starta bilen. Andra klagomål har centrerat kring pilotens brist på makt och dålig bränsleekonomi som härrör från 2009 redesign där samma motor användes i ett tyngre fordon.
Påminner

Piloten har sett ett antal återkallelser sedan dess release på grund av ett antal frågor, inklusive osäkra cykelställ, läckande bränsle och felaktigt byggda styrkolonner. Den 2003-modellen upplevde flest problem.
Få hjälp
p Om din Honda Pilot har problem som är relaterade till återkallelsemeddelanden, återförsäljaren där det köptes bör kunna hjälpa till om det är inom recall-period eller fortfarande under garanti. En återförsäljare butiken ska kunna hjälpa till med eventuella problem du upplever. Alternativt bör en Honda-certifierad mekaniker höras. För grundläggande underhåll, är Honda Pilot manuella nedladdningsbara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74595.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.