Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bromsljusen Kommer inte gå ut i min 1993 Nissan Quest

En bromsljusströmställare, placerad på en konsol monterad direkt framför bromspedalen arm, styr dina 1993 Nissan Quest s bromsljus. Då pedalen armen skjuter fram ur kraft du trampa på bromsen, trycker den växeln och aktiverar bromsljuset. När strömställaren kortslutning, kommer det att lämna antingen lamporna alltid på eller alltid avstängd. För att få ljus ut, och återlämna dem till normal funktion, måste du byta ut den felaktiga bromsljuskontakten. Om du har mekanisk aptitude och 25 minuter av tid på dina händer, kan du fixa detta problem. Saker du behöver
Work ljus skiftnyckel
Box set
Helper
Visa fler instruktioner
1

Öppna Quest ytterdörr. Justera förarstolen så långt tillbaka som det går för att ge dig tillräckligt med utrymme för att komma under-streck-området.
2

Shine arbetet ljuset i förarens fot också så det lyser upp område på toppen av bromspedalen armen. Dra tillbaka kvarhållande fliken på bromsljuset ledningar fläta med tummen och samtidigt griper fläta med pekfingret. Dra fläta från bromsljuskontakten.
3

Unbolt felaktiga bromsljuskontakten från fästet med hjälp av en fast nyckel. Släng den trasiga brytaren bromsljuset.
4

Ställ den nya växeln bromsljus i hållaren. Skruva in med nyckel. Anslut ledningarna fläta in det nya bromsljuskontakten hand.
5

Trampa ner bromspedalen och har din hjälpare kontrollera bromsljusen fungerar innan du kör din Nissan Quest.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74638.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.