Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

AC Generator Underlåtenhet Diagnostik

Av alla de komponenter som utgör ett fordons avgiftssystem , är generatorn i spetsen för flocken . Det är inte bara ansvarig för att se till att batteriet är laddat , men också för att skapa energi för att tillgodose behoven hos allt elektriskt i fordonet . Med information om diagnostisering kända generator misslyckanden kan vara till nytta för auto ägare . Identifiering

Ett klassiskt sätt att identifiera om din bil har problem med sin generator är en ovanlig nedtoning av strålkastarna . Generator problem kan också orsaka en bil för att kämpa med vevar. I svåra fall kan fordonet inte startar upp helt och hållet .
Diagnostisera
p Det finns flera saker som kan orsaka en generator för att misslyckas , såsom dåliga kabelanslutningar . Dessa dåliga anslutningar kan vara på batteriet eller någon annanstans inom avgiftssystemet . En drivrem bryta är en annan händelse som kan leda till generatorn laddar misslyckanden .
Tidsplan

När en generator inte går att ladda , en bilbatteriet kommer inte längre har en källa tillgänglig för att hålla den startas upp. Din bil kommer inte att köra mycket längre än en timme innan batteriet dör , och alla elektriska komponenter i bilen slutar fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74649.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.