Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en riggbult

riggbultens ger en stark fog mellan två eller flera utrustningar samtidigt som det gemensamma att svänga. En ände av en sprintbult har ett platt huvud och den andra har en avsmalning. Den avsmalnande änden riktar in hålen i delarna som du kör in pinnen i delar. Ett hål i den avsmalnande änden av stiftet har en saxpinne. Detta håller riggbulten från att falla ut av vridleden. Men korrosion och tryck gör det ofta svårt att ta bort en sprintbult från säkrade delar. Saker du behöver
penetrerande olja
spetstång
brytjärnet
Drivdorn
Hammer
Självlåsande tänger
Visa fler instruktioner

1

Spray penetrerande olja på den synliga längden av låsniten. Låt penetrerande olja för att sitta på pinnen i fem till sex timmar.
2

tag i cirkulära änden av sprinten (belägen på den avsmalnande delen av riggbulten) med ett par nål näsa tänger. Dra sprinten bort från axeln av låsniten. Ställ sprinten undan.
3

in den platta änden av en bändjärn under lägsta delen av svängningsleden. Tryck på slutet av spett för att släppa på trycket från sprintbult axeln.
4

Rikta den avsmalnande änden av en drift stift med den avsmalnande änden av låsniten. Hit den platta änden av drivtappen med en hammare för att driva drivtappen mot riggniten. Fortsätt att slå i slutet av drivtappen tills riggniten dyker från de delar.
5

Fatta platt huvud av riggbulten med självlåsande tång. Dra sprintbulten bort från den del samtidigt vrida stiftet i en cirkelrörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74663.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.