Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en förgasare Cleaner

Förgasare renare är utformad för att ta bort tung lack och gunk från insidan och utsidan av fordonets förgasare. Om förgasaren inte rengörs regelbundet, kommer det att börja påverka bilens körsträcka och prestanda. Den carb bör rengöras ett par gånger om året för att förhindra ackumulering och hålla motorn igång smidigt. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Arbetshandskar
Dammask
Tänger
luftfiltret
Shop trasor
Dammsugare
Visa fler instruktioner

1

bort enheten luftrenaren från motorn genom att lossa vingmuttern. Du kanske behöver en tång för att vrida vingmuttern om det är mycket snäv.
2

Vakuum från toppen av motorn, så att smuts och skräp från att sugas in i motorn medan luftrenaren är inte på plats.
3

Spray hela förgasaren inifrån och ut med förgasare renare att lossa gunk och lack. Använd butik trasor för att torka upp något tungt fett och gunk lossas genom carb renare.
4

Starta bilen. När fordonet kör, spraya förgasare renare ner i halsen på förgasaren och runt utsidan. Motorn kommer att plocka upp lite eftersom bilen brinner förgasaren renare. Vänta några minuter och stäng av motorn.
5

Spraya utsidan och insidan av förgasaren igen kraftigt. Starta bilen igen och spraya mer carb renare runt utsidan och insidan medan motorn är igång.
6

Spray hela luftrenaren inifrån och ut med förgasare renare. Torka luftrenaren torrt med butik handdukar. Installera ett nytt inslag luftfiltret och installera luftrenaren enheten på förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74668.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.