Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 1984 Honda Accord som inte startar när den är varm

Varmt väder kan hindra din 1984 Honda från start ordentligt om kylvätskan inte har följts upp ordentligt. Värme kan också orsaka ett batteri för att dö ut eftersom bilen kommer att köra luftkonditioneringen hela tiden. Din 1984 Honda kan också upphöra att starta om du har en täppa i ditt bränslesystem. Alla dessa kan diagnostiseras med minimal kunskap om din Accord. Du behöver inte vara en mekaniker för att få bilen igång igen. Saker du behöver
Gas ledningar
Jumper
Nytt batteri
Visa fler instruktioner
1

Sätt din nyckel i Accord och slå på tändningen. Titta på instrumentbrädan för att se om kontrollpanelen tänds. Gör en inte av bränslestavarna nivåer och batterinivån när du slå på tändningen.
2

Fyll bilen med bränsle om din gas mätare visar att tanken är tom.

3

Öppna motorhuven och titta på anslutningarna till batteriet. Återanslut terminalerna Om batteripolerna har lossnat.
4

Använd en annan bil och en uppsättning jumper kablar för att starta Accord. Anslut jumper kablar till batteriet enligt "+" och "-" tecken på trådarna. Anslut de andra ändarna till batteriet på den andra bilen.
5

Starta den andra bilen och sedan försöka starta din Accord. Lämna Accord igång och sedan stänga av den efter 15 minuter. Försök att starta bilen. Om Accord inte startar, byt ut batteriet.
6

Vrid och tryck på gaspedalen hela vägen till brädan av Accord. Detta stoppar gasreglaget sensorn från att lägga gasen till motorn och rensa dina bränslekostnader pluggar. Försök att starta bilen med bränsle pluggar rensas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74669.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.