Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Euro strålkastarna på en Sl

Honda Civic SI levereras som standard med traditionella glödlampor strålkastare lökar. Om en utbränd glödlampa kommer till din uppmärksamhet ska du byta ut det direkt för att undvika en biljett, eller ännu värre, en olycka. Däremot behöver du inte byta ut den gamla glödlampan med en annan glödlampa. Du har också möjlighet att uppgradera till en europeisk stil HID glödlampan. HID lampor håller längre och ger en starkare ljusstråle, så att du kan se bättre i mörker eller dimma. De flesta bildelar butiker kommer att bära HID konverteringssatser som gör det här jobbet en perfekt gör-det-själv-projekt. Saker du behöver
Skruvmejsel
xenonkit
Visa fler instruktioner
1

Park din Honda Civic Si någonstans lämplig för arbetet. Marken bör vara relativt platt och det bör finnas gott om ljus att arbeta med. Stäng av bilen och låt den svalna i minst 20 minuter innan du går vidare till nästa steg.
2

Pop huven och gå till baksidan av strålkastare montering. Dra ledningsnätet som går från SI: s elsystem till baksidan av strålkastaren. Pressa basen av kontakten och dra det ur strålkastare församling.
3

Reach i strålkastaren montering och greppa tag i den gamla glödlampan. Ge den ett kvarts varv åt vänster och dra ut den. Kasta av gamla lampan lämpligt.
4

Öppna din xenonkit och ta bort de fyra objekt den ska innehålla. Det bör finnas en lampa, ballast, anslutning tråd och några dubbelhäftande tejp. Sätt i den nya glödlampan i strålkastaren uttaget. Vrid den medurs för att låsa på plats.
5

Anslut den lilla ballast till baksidan av strålkastare montering med dubbelhäftande tejp. Anslut ledningsnätet som ursprungligen var ansluten direkt i strålkastaren, i barlast. Använd satsens anslutningstråden att ansluta ballast till strålkastaren.
6

Upprepa proceduren med resterande strålkastare för att slutföra omvandlingen till europeiska stil HID strålkastare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74683.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.