Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hydrauliska Torque Wrench Installationsanvisningar

En hydraulisk momentnyckel är en industriell momentnyckel kan dragbultar exakt upp till 150.000 fot-pounds av vridmoment. Hydrauliska momentnycklar är lätta och bärbara enheter, men de kräver användning av en 10.000 psi pump. Konfigurera din hydraulisk momentnyckel är en relativt enkel process som kräver att du kopplar pumpen upp till skiftnyckel huvudet och ställa de nödvändiga vridmomentet i lufttrycket på pumpen. Saker du behöver
10.000 psi pump årig Man 10.000 psi pump slang
Kvinna 10.000 psi pump slang
Vridmoment konvertering diagram
Visa fler instruktioner

1

Anslut en manlig 10.000 psi hydraulpump slangen från den kvinnliga anslutningen på momentnyckeln till den kvinnliga anslutningen på 10.000 psi pump.
2

Anslut en hona 10.000 psi hydraulisk slangen från den manliga anslutningen på momentnyckeln till den manliga anslutningen på 10.000 psi pump.
3

Twist metalldelarna på båda ändarna av varje slang medurs tills den sitter fast.

4

Anslut pumpen till ett tillgängligt eluttag om det är en elektrisk pump eller till en luft-tryck källan om det är en luftdriven pump.
5

Lokalisera önskat vridmoment på din konversion för vridmoment diagrammet. Rulla över för att fastställa den motsvarande hydraultryck värde som du måste ställa på pumpen.
6

Lossa låsringen på avlastningsventil på pumpen. Vrid skruven medurs för att öka mängden tryck pumpen kan innehålla eller moturs för att minska det tryck pumpen kan innehålla.
7

Tryck och håll "Advance"-knappen på pumpen fjärrkontrollen att fylla pumpen tills pumpen mätaren når den önskade tryck.
8

Dra åt låsringen på avlastningsventil när tryck är inställt på den önskade nivån.
9

Anslut önskad effekt uttaget till momentnyckel huvudet och sätt in låsning drevet i uttaget.
10

Applicera huvudet momentnyckel varje bult du vill skärpa, se till att mothållsarmen (long del av momentnyckeln huvudet) trycker mot en intilliggande yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74695.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.