Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hitta en F150 Airbag Control Module

En Ford F150 s airbag-styrenheten är i truckens Supplemental Restraint System centrala dator. Modulen styr alla krockkuddar i bilen, och dessutom interagerar med systemet efter tecken på problem. Om ett problem avkännes med någon av luftkuddarna kommer SRS varningslampan aktiveras på F150 s instrumentbräda. Placering av modulen är ganska enkelt, men är det SRS-systemet komplicerat och de flesta reparationer bör skjutas till en utbildad professionell. Saker du behöver
Tejpade inslaget skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Se till Ford F150 är helt off. Pop huven och ta bort den negativa kabeln från den negativa inlägg på F150 batteri. Vänta fem minuter, så att eventuella kvarvarande ström i lastbilen rinner ut. Detta är en absolut nödvändig försiktighetsåtgärd. När som helst du arbetar i närheten av instrumentbrädan eller någon luft komponenter väska, måste SRS-systemet inaktiveras. Detta kommer att hålla krockkuddar från oavsiktlig driftsättning.
2

Öppna passagerarsidans dörr och hitta rätt kick panel. Det kommer att vara till höger passagerarsidan ben-utrymme.
3

Lossa den högra kick panel. Beroende på modell och år av F150 lastbil, bör du kunna bända bort det med ett trimplan eller en platt skruvmejsel inlindad i tejp. Det kan klämmorna bakom panelen. För att undvika skador på panelen, bända loss den långsamt. Om du möter några tecken på motstånd, stoppa och undersöka hindret.
4

Ta rätt kick panel. Airbagen kontroll modue kommer att vara bakom den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74696.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.