Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Yamaha Raider sadelväskor

Med sin låga profil och sparkade ut front, emulerar Yamaha Raider avsiktligt utseendet på high-end anpassade Harleys. Det är en hyllning till nya millenniet minglare. Yamaha kallar det "chopper inspirerad." Choppers och bobbers brukar inte ha väskor men Yamaha kommer att sälja dig ett par ändå. Dussintals andra motorcykel eftermarknaden företag kommer också. Och om du tar din Raider för en resa, kommer de sannolikt att komma till hands. Detta är hur Hardstreet Slimbags bulten på din Raider. Saker du behöver
Metric rutan skiftnycklar
metriska hylsor
Ratchet
Skruvmejslar
Yamaha Slimbags
Slimbag monterar
Visa fler instruktioner
1

Identifiera pistolformat fender skena på båda sidor av din bakskärm. Arbetet med en sida i taget. Ta bort de två bakre skruvarna från en fender skena med en spärr. Packa sadelväskorna och identifiera de vänstra och högra sadelväskor. Sätt höger sadelpåse först. Packa upp fästen och identifiera de fästen, bultar, distanser, brickor och skruvar. Du bör ha fyra av varje. Läs instruktionerna som medföljer konsolerna.
2

Använd två korta skruvar och två långa bultar för att fästa två fästen till rätt sadelväska.
3

Användning två distanser och dina ursprungliga fender bultar järnväg att fästa rätt sadelväska till höger framskärm skenan med en fast nyckel.
4

Upprepa med vänster sadelväska.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74718.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.