Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Rancho 5000-chocker på en 1998 Toyota Pickup

Rancho Suspension gör en mängd olika typer av stötdämpare, inklusive en modell som kallas Rancho 5000. Dessa störningar är avsedd för lätta lastbilar och stadsjeepar, som 1998 Toyota pickup. Om du äger en 1998 Toyota pickup och dina stötdämpare är slitna, kan du ersätta dem med en uppsättning av Rancho 5000 chocker. Det tar knappt en timme att göra med några verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
stoppklossar
Rancho 5000 chocker
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1 < p> Sätt en uppsättning stoppklossar kring Toyotas framhjulen. Placera domkraften under bakaxeln, och lyfta upp axeln och bakre änden av lastbilen tills hjulen är upplyfta från marken. Sätt pallbockar under axeln, och ta bort domkraften.
2

Ta bort bulten och brickan ansluter chocker till axeln med en U-nyckel. Ta bort bulten och brickan ansluter chocker till ramen med en skiftnyckel. Skjut chocken bort av monteringstapparna på ramen och axeln med händerna.
3

Skjut Rancho 5000 chocker på monteringstapparna på ramen och axeln. Montera bulten och brickan på toppen av chock med en U-nyckel. Montera bulten och brickan till botten av chocken med en skiftnyckel.
4

Plocka upp axeln med domkraften och ta ut de bakre pallbockar. Sänk domkraften så bakhjulen är på marken. Ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74720.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.