Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt bränsletrycksregulatorn på en 2003 Suburban

Den Suburban är en stor sport utility vehicle. Chevy började bygga denna populära modell 1935. Suburbans byggts sedan 2000 liknar Chevrolet pickup lastbilar, förutom att de har en kropp kombi. Motorn som används mest i 2003 Suburban är en 5,3-liters, åtta-cylindrig motor med sekventiell bränsleinsprutning. Denna motor behöver en regulator bränsletrycket för att hålla trycket i bränsleledningarna inom korrekt intervall. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Shop rag
Bränsletrycksmätare
Bensin container
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att säkerställa att du inte starta motorn oavsiktligt. Lossa påfyllningslocket för bränsletanken för att lätta på trycket i bränsletanken.
2

Wrap en trasa runt bränsletrycket montering på bränslefördelningsröret. Bifoga en bränsletrycksmätaren till montering och placera blöda slangen till tryckmätaren i en behållare godkänd för lagring bensin. Öppna ventilen tryckmätare och låt bränslet rinna ned i behållaren. Lossa bränsletrycksmätaren från bränsletrycket montering.
3

Lossa skruvarna på den övre grenrörsenheten med en hylsnyckel. Avlägsna det övre samlingsröret från motorblocket. Lossa vakuumslangen från bränsletrycksregulatorn.
4

Lossa låsringen hållaren runt bränsle tryckregulator och avlägsna bränsleaggregatet tryckregulatorn från hållaren. Kassera O-ringarna och bränslefilter.
5

Smörj de nya O-ringarna med motorolja och montera dem på bränsle tryckregulatorn. Montera regulatorn bränsletrycket i sin hållare och engagera låsringen runt bränsletrycksregulatorn.
6

Anslut vakuumslangen till bränsletrycksregulatorn. Fäst den övre grenrörsenheten med bultar med hjälp av en hylsnyckel. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74727.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.