Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett srt4 bränsletrycksregulatorn

Dodge SRT-4 är en kompakt sportbil tillverkad av Chryslers Dodge division från och 2003 till 2005. Den SRT-4 är en turboladdad version av neon och har en 4-cylindrig 2,4-liters motor. Bränslet tryckregulatorn i detta fordon är en integrerad del av bränslet filteraggregatet, som är på toppen av bränslepumpen. Installationen av ett bränsle tryckregulator kräver därför att du installerar hela enheten bränslefiltret. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Öppna locket till bränsletanken att avlasta bränsletrycket i tanken . Koppla bränslepumpens relä från säkringsdosan i motorrummet. Starta motorn och låt den gå på tomgång tills den stannar för att ta bort bränsle i systemet. Byt bränslepumpens relä.
2

Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel. Detta kommer att hålla dig från att oavsiktligt starta motorn under bränsletrycksregulator installation. Tryck in de snabbkopplingar på bränsleledningen till bränslefilteraggregatet, och lossa bränsleledningen.
3

Tryck på fliken låsfjädern på sidan av bränslefilteraggregatet och rotera de bränslefilteraggregatet 90 grader motsols. Dra bränslefilteraggregatet ur bränslepumpmodulen. Ta bort O-ringarna från bränslefilteraggregatet.
4

Coat O-ringarna för bränslefiltret med motorolja och montera O-ringarna på bränslefilteraggregatet. Montera bränslefilteraggregatet i bränslepumpen modulen och anpassa hold-down flikar på bränslefilteraggregatet med flänsarna på bränslepumpen modulen. Tryck ner bränslefilteraggregatet och vrid den 90 grader medurs tills bränslefilteraggregatet låses på plats.
5

Fäst bränsleslangen till bränslefiltret församling. Anslut kabeln till den negativa batteripolen med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74737.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.