Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kan jag sänka 1995 Harley 883 Sportster?

Du kan sänka din 1995 Harley 883 Sportster på antingen den främre eller den bakre änden. Sänkning fram kräver att du isär dina gafflar och installera kortare gaffel fjädrar. De flesta Sportster ryttare inte förkortar inte gaffeln fjädrar av olika skäl, bland annat äventyras hantering. Sänkning den bakre änden av motorcykeln är ett enkelt jobb som inte kommer att påverka säkerheten för cykeln. Du kan få det att smälla-in-the-ogräs leta efter din Sportster genom att ersätta ditt lager, 13-1/2-inch stötar med kortare. Saker du behöver
insexnyckel
Hylsnyckel
Box skiftnyckel
Motorcykel jack
Kortare ersättning chocker
gänglåsningsmedel
Jiffy stå
Visa fler instruktioner
1

Ta din högra och vänstra sadelväskor. Om du har kasta över sadelväskor, bort sadeln genom att lossa insexskruven som säkrar din plats till bakskärmen. Du kommer förmodligen inte att behöva ta bort dina Sadelväska stöder. Om du har bolt-on sadelväskor, immobilisera muttern inuti fender med en fast nyckel och lossa muttern på utsidan av fender med en hylsnyckel.
2

Lyft cykeln på en motorcykel uttaget tills bakhjulet är helt från marken. Se till att din motorcykel är stabil.
3

Ta bort den nedre chock montera bulten och brickan muttern på ena sidan av din Sportster. Ställ dem åt sidan för återanvändning. Lossa den övre skruven, brickan och täcker och ställ åt sidan för återanvändning. Ta stötdämparen. Upprepa på andra sidan.
4

Installera de nya kortare stötar, en sida i taget. Sätt gänglåsning på nedre chock monteringsbulten och installera. Sätt tillbaka den övre chock montering bolt, med gänglåsning. Upprepa för den motsatta sidan.
5

Sänk cykeln noga och stödja på handvändning montern. Sätt tillbaka sadelväskor och sitsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74745.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.