Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installationsinstruktioner för en Bränsletrycksregulator i en Civic

Honda Civic är en linje av subcompact och kompakta bilar tillverkade av Honda sedan 1973. De modeller tillverkade från 2006 till 2010 är komprimerar med flera val av motorer, oftast en fyrcylindrig 1,8-liters motor. Dessa fordon använder mult-port bränsleinsprutning, vilket kräver ett bränsle tryckregulator för att reglera trycket i bränsleledningarna. Den bränsletrycksregulator senaste modell Honda Samhällskunskap ligger under baksätet och är en del av bränsletanken enheten. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Låsmutter Wrench 07AAA-SNAA100
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Öppna tanklocket för bränslet tanken att lätta på trycket i bränsletanken. Ta bort säkringen för bränslepumpen under instrumentbrädan och starta motorn. Låt motorn gå tills den stannar och byt ut säkringen för bränslepumpen. Koppla bort kabeln för den negativa batteripolen med en hylsnyckel för att förhindra utsläpp av bränsle i bränslesystemet.
2

Ta bort kudden från baksätet av fordonet och dra den övre tvärbalken från den bakre golvet. Lossa fästskruvarna för luckan med en hylsnyckel och ta bort luckan. Lossa elkontakten från bränsletanken enheten, släppa snabbkopplingar från bränsletanken enheten
3

Vrid låsmuttern motsols med låsmutter Wrench 07AAA-SNAA100 att lossa den.. Ta bort låsmuttern från bränsletanken enheten, lossa enheten bränsletanken från bränsletanken
4

Lossa fästet och O-ringen från bränsletanken enheten.. Lossa regulatorn bränsletrycket från resten av bränsletanken enheten och kassera O-ringen.
5

Smörj de nya O-ringarna med motorolja och montera den nya O-ringen på det nya bränslet tryckregulatorn. Anslut konsolen till bränsletrycksregulator. Rikta in markeringarna på bränsletanken enhet med dem på bränsletanken enheten och installera enheten bränsletanken.
6

Montera låsmuttern på bränsletanken enheten. Vrid låsmuttern medurs med låsmutter Wrench 07AAA-SNAA100 tills den låses på plats. Fäst snabbkopplingar och de elektriska kontakterna för bränsletanken enheten.
7

Sätt tillbaka serviceluckan och dra sina fästskruvar med en hylsnyckel. Ersätt den övre tvärbalken i bakre golvet och montera den bakre sittdynan. Anslut kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74750.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.