Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner för en Air Stötfångare Jack

En stötfångare jack höjer ett fordon i antingen den främre eller bakre att få tillgång till de delar som undertill för reparationer. En luft stötfångare jack är en flaska design som använder lufttryck för att höja och sänka domkraften. I det manuella läget, du pumpa handtaget upp och ner för att lägga lufttrycket inuti uttaget och utvidga sadeln uppåt för att höja den. En kompressor ansluter till domkraften ska användas för att höja domkraften automatiskt istället för att pumpa med handtaget upp och ner. Saker du behöver
2-Däck kilar eller tegel
Piece of wood
2-Jack står
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och dra åt handbromsen. Placera ett hjul chock eller tegel framför varje framhjul om du runka baksidan upp. Placera ett hjul chock eller tegel bakom varje bakhjul om du palla upp framför ett fordon.
2

Infoga en av de två handtagen bitar som är slät på båda ändarna i den andra. Tryck fjäderstiftet i en, för in den andra och rikta in tappen med hålet i den andra delen. Stiftet kommer att dyka upp och hålla den på plats i hålet i handtaget. Fäst tredje handtagsdelen till botten av de första två bitar på samma sätt. Den undre handtagsdelen har en U-formad beslaget på bottenänden.
3

in undersidan av handtaget in i avlastningsventilen på botten av luften domkraften. Vrid handtaget medurs så långt det kommer att vända för att stänga avlastningsventilen.
4

Slå på en kompressor och låt den starta upp tills det cykler av. Fäst slangen kompressor för luft kompressorn genom att dra snabbkopplingen ringen tillbaka, sätter det på kopplingen och släppa snabbkoppling. Fäst den andra änden av kompressor slangen på luftreglerventilen på framsidan av flaskan jack på samma sätt.
5

Push flaskan jack med handtaget för att placera den under bilen stötfångaren där det fäst i ramen och samtidigt ger tillgång till luftreglerventilen. Luftreglerventilen är över kompressor slangkopplingen på domkraften. Placera en träbit eller två och fyra ombord på den runda sadeln av domkraften toppen.
6

tag och pressa ventilen luftstyrsystemet att tillföra luft till uttaget och höja sadeln enligt fordonet. Släpp ventilen luft kontrollen när fordonet är tillräckligt högt från marken.
7

Placera en pallbock under bilen för att stödja det. Vrid jack handtaget moturs i frisläppandet ventilen långsamt för att sänka uttaget. Dra jack ut från under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74761.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.