Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en skev Chrome Wheel

Körning på en punktering, över en trottoarkant eller genom en pott hål kommer sannolikt resultatet i kanten blir böjd eller repad. Kör din bil på en böjd kant är farligare än du kanske tror. Inte bara kan det hindra bilens körsträcka och orsaka oregelbundet slitage på däck, men det kan också leda till ett slag ut. Det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att reparera en skev krom fälg är att fixa det själv. Saker du behöver
Bil jack
blåslampa
träbit
Gummiklubba
Smörjmedel
brytjärnet
däck järn
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp fordonet med domkraft och ta bort kanten. Använd en grundläggande domkraft enheten om du inte har tillgång till en hydraulisk hiss.
2

tömma däcket och ta bort den från kanten. Det är bäst att ta hjulet till en däckverkstad och få dem att ta av däcket från fälgen med hjälp av en hydraulisk däck växlare. Om du inte kan nå en däckverkstad du kan manuellt ta bort däcket från fälgen Chrome genom att bryta pärlan med ett spett. Placera en liten träbit mellan fälgen och spett för att undvika ytterligare skador på fälgen.
3

Värm upp området där fälgen är skadad med en blåslampa i 2 minuter.
4

Placera ett träblock där kanten är böjd och börja slå den med en hammare eller gummiklubba tills kanten har böjts tillbaka på plats. Du kan behöva att åter värma läppen av fälgen flera gånger eftersom det tenderar att svalna snabbt.
5

tillbaka däcket på fälgen efter fälgen har böjts tillbaka till sin ursprungliga form. Använd tvålvatten eller ett industriellt smörjmedel för att säkerställa att däcket glider tillbaka på fälgen helt enkelt.
6

Pumpa däcket till dess korrekt tryck och installera fälgen tillbaka på fordonet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74762.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.