Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en oljekylare på en Ford Mustang

Om automatisk överföring svalare linjer läcker i din Ford Mustang, måste du ersätta dem med nya linjer. Din överföring svalare linjer är slangarna från din Ford Mustang: s överföring till kylaren. Dessa slangar används för att transportera varm transmissionsolja till kylaren. När fluiden kommer till radiatorn det kommer att kylas ned för återcirkulation hela motorn. Om dina svalare linjer läcker, kommer det leder i förlängningen till en låg nivå av transmissionsolja. Otillräckliga nivåer kan orsaka svåra motorskador på grund av överhettning och slipning kugghjul. Planera på ca en timmes tid för att reparera dessa rader. Saker du behöver
Jack
2 pallbockar
Hylsnyckelsats
Collection hink
Flare skiftnyckel
Funnel
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

flytta bilen till en jämn yta. Palla upp det på två pallbockar. Låt i minst 30 minuter för motorn svalna innan du går under bilen.
2

Hitta pannan transmission avloppet under fordonet. Denna stora metall pan kommer att omges av bultar. Placera din samling hink nedanför tråget. Skruva ur avloppet bulten i mitten av tråget med hylsnyckel. Låt dräneringskärlet att tömma i 10 till 15 minuter. Skruva avloppet bulten tillbaka i mitten av tråget.
3

Identifiera transmissionsledningar svalare, som löper från transmissionen till botten av radiatorn. Bestäm antalet rader din bil har, vanligen en eller två. Använda en skiftnyckel flänsmuttern att ta bort muttrarna ansluter slangarna till transmissionen och kylaren.
4

Ersätt alla gamla ledningar med nya slangar. Använda samma muttrar att sätta tillbaka ledningarna till fordonet.
5

Öppna huven och hitta överföringen oljestickan. Ta bort och sätta en tratt i röret. Fyll på med rätt mängd växellådsolja som anges i bruksanvisningen. Ta bort tratten och byt mätstickan innan du stänger huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74764.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.