Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man en Harley Med en öppen Exhaust

Två sätt finns för att få en Harley med en mer öppen, obegränsad avgaser, om du inte bor i Kalifornien. Det mest ekonomiska sättet är att borra ett en tum hål genom lager bafflar din Harley. Du behöver lite minst åtta inches lång och du måste borra i centrum av bafflarna. Förespråkarna tror att denna enkla lösning på alltför restriktiv lager avgaser kan producera upp till sju mer hästkrafter. Men kommer denna strategi fungerar inte med Harleys som säljs i Kalifornien eftersom katalysatorn kommer i vägen. De flesta ryttare enkelt ersätta deras avgassystem med eftermarknaden rören. Här är hur du gör det. Saker du behöver
grundläggande mekanik verktyg
Penetrerande olja
gänglåsningsmedel
Teflonpasta
Clean butik trasor
Aftermarket avgassystemet
Shop manualen för din motorcykel för referens

Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din motor och avgasrör är coolt. Täck ramen, motorn, svingarmen och bakhjul bakom avgaserna med ren trasor så att du inte repar din lack eller krom. Lossa alla skruvar och muttrar som fäster avgassystemet till din motorcykel med en hylsnyckel eller skiftnycklar box.
2

Hitta avgas fästet bakom avgasrören och ta bort den med en socket och skiftnyckel. Spraya genomträngande olja runt varje ljuddämparen där den ansluter till avgasröret. Vänta fem minuter och sedan dra ljuddämparna bort med händerna. Upprepa efter behov.
3

Hitta och lossa syresensor med en hylsnyckel. Koppla syresensorn med händerna. Koppla huvudet rör med en hylsnyckel. Avlägsna och spara låsringama och klämmor från dina gamla rör för återanvändning.
4

Bolt på nytt fäste medföljer utbytesavgassystem. Använd alltid skiftnycklar för att vända bultarna. Använd gänglåsning på gängorna. Montera låsringarna och klämmor från din gamla avgassystem på din nya avgassystemet med fingrarna och en skruvmejsel.
5

Din nya avgas kommer förmodligen att vara en bit avgasrör utan slip-on ljuddämpare. Bolt ditt nya avgassystem till din avgasgrenrör och den nya konsolen. Dra åt alla bultar och dra åt skiftnyckel.
6

Ansök Teflonpasta till värmen sensorn och återansluta. Om levereras som separata delar, sätter den nya baffeln eller bafflar in i slutrör. Fäst den nya värmesköldar med en platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74774.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.