Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Vance & Hines avgassystem på en Harley Davidson Rocker

The Rocker är Harley-Davidsons egen chopper. Med sitt solo säte, feta bakdäcket och sparkade ut front, det ser ut som det har skalats ned för hastighet. Den väger faktiskt ungefär £ 700, dock, och motorn producerar endast ca 63 hästkrafter. Vance & Hines är en av flera eftermarknaden avgaser. Den Vance & Hines avgassystem bör öka din Rockers hästkrafter över 70. Saker du behöver
Box skiftnycklar
hylsnycklar
Allen skiftnycklar
Skruvmejslar
gänglåsningsmedel
Teflonpasta
Clean butik trasor
Shop manual för din motorcykel

Visa fler instruktioner
1

Täck alla färdiga delar på höger sida av motorcykeln med trasor för att skydda din färg och krom. Ta höger fot peg och bromspedal med en hylsnyckel. Lossa alla fästen som ansluter grenröret och avgas fästet med en hylsnyckel eller skiftnycklar box. Koppla de två syresensorerna med en skiftnyckel. Du kommer att installera dessa sensorer med din nya avgassystemet.
2

Lossa alla återstående fästelement som håller avgaserna för hand. Ta bort den gamla avgassystemet. Ta bort och byt avgasgrenröret packningar. Använd en liten skruvmejsel eller snap tång ring, ta bort och ställ åt sidan klämmorna och ringar hållare. Du kommer att använda dem på din nya avgassystemet.
3

Installera alla slangklämmor som kommer att stödja värmesköldar. De måste vara löst. Om du drar åt slangklämmorna på denna punkt, du riskerar skevhet ditt avgassystem.
4

Använd en skiftnyckel och gänglåsning att skruva på den nya avgas fäste som medföljde Vance & Hines rör.

5

Installera dina låsringama och klämmor i ditt nya avgassystemet. Löst bult ditt nya avgassystem till din grenrör och avgassystem fästet. Sätt Teflonpasta på lambdasonderna och installera dem på din nya header rören.
6

Dra åt bultarna som fäster din nya avgassystem till avgassystem rubriker och support konsolen med en skiftnyckel. Bifoga dina värmesköldar till slangklämmorna med en platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74781.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.