Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Tail Kit Ljus Flytt på en Harley-Davidson

Harley-åkare brukar behöva flytta sina bakljus innan de kan installera sadelväskor på sina motorcyklar. Motorn Företaget har konstruerat många av sina cyklar så att köp av en uppsättning sadelväskor också kräver inköp av ett kit för att flytta bakljusen, så sadelväskorna passar Då, många tillfälliga ryttare ger upp och har återförsäljare hantera omlokalisering, som är okomplicerad. Någon försöker ett bakljus omlokalisering behöver en välutrustad verkstad, tålamod och fingerfärdighet, men jobbet är inte svårt. Saker du behöver
Grundläggande mekaniker verktyg
Bakre blinkers flyttningssats
Motorcykel jack
KRYMPSLANG
Värmekanon
Sax
Maskeringstejp
Pen
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Höj motorcykeln på en motorcykel jack. Hjulet måste hänga ner så att du kan komma åt insidan av stänkskärmen.
2

Skruva baksätet stud med en insexnyckel. Ta bort sadeln. Koppla den svarta kabeln från batteriets minuspol.
3

Ta bort plastpluggen från baklyktan tillgång hålet inuti bakskärmen.
4

bort blinkers kablar och kontakter från insidan av svansen lamphuset, ta sedan bort trådarna blinkers från klippen inuti fender. Separera de fyra-vägs tur höljen signal uttag från de bakre stift belysning sele höljen.
5

Dra den grå fyrvägs kontakt bakljus från passande kontaktdonet i svansen lamphuset. Mark för referens med maskeringstejp och en penna och ta bort kablarna från båda Crimphylsor.
6

Ta bort skruven på framsidan av fender fäste, samt skruven och brickan på baksidan av fendern monteringsfästet. Avlägsna lampan blinkers, stänkskärm järnväg och fäste från Harley.
7

Klipp en bit krympslang i två lika delar med sax. Skjut en bit av slangen över trådarna blinkers, hela vägen upp till lamphuset på vardera sida av motorcykeln. Använd en värmepistol för att krympa röret.
8

Installera tur trådarna signallampan genom det lilla hålet i urtagningen locket. Placera kåpan i fördjupningen i blinkers huset.
9

fästa löst den mutter och låsbricka på blinkers omlokalisering fäste. Sätt fast lampan blinkers och fördjupning locket på den gängade änden av blinkers omlokalisering fäste.
10

Passa flytten konsolen med den bakre delen av stänkskärmen stöd. Montera den runda plattan i motsvarande hål i stödet.
11

Installera bakskärmen järnväg med din ursprungliga utrustningen hårdvara eller hårdvaran som anges i packväskan monteringsanvisningar. Installera turn fästet signalen omlokalisering till bakskärmen och fender järnväg.
12

Syfte varje blinkers objektivet rakt bakåt. Dra åt muttern och lås bricka med en skiftnyckel. Slutför alla steg för båda sidor av motorcykeln.
13

Montera ledningarna blinkers och terminaler i varje hålrum av socket blinkers höljen.
14

Route turn signalkablarna enligt blinkers omlokalisering fäste och under bakskärmen kanten på varje sida av fordonet. Anslut tur husen signal uttag till stiftet husen på den bakre belysningen sele. Anslut den grå, fyra-vägs bakljus kontakten på baksidan belysning sele i passande kontaktdonet i svansen lamphuset
15

under fender. Tryck försiktigt trådarna blinkers och kontakter i hålrummet inuti svansen lamphuset och installera plastpluggen i baklyktan tillgång hål i bakskärmen.
16

Route blinkers tråden under signalen omlokalisering fäste och fäst den på fästet med ett buntband.
17

Installera dina sadelväskor eller re-bult Fender skenor till din fender med den ursprungliga hårdvaran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74784.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.