Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Placeringen av Airbag Sensorer

Eftersom en airbag är inte bra om den fjädrar i handling direkt när en olycka inträffar , måste airbag -sensorer kunna utveckla krockkudden snabbt . Placeringen av airbag- sensorer på ett fordon är viktigt eftersom detta kommer att avgöra krockkudden reaktionstid . Läge

Airbag sensorer vanligtvis är placerade på framsidan av de flesta av dagens gjorda amerikanska bilar . De placeras målmedvetet i de kända effekterna zoner av ett fordon. Detta sätt vid en krasch , kan sensorerna signalera krockkudden att distribuera nästan omedelbart .
Typer
p Det finns flera typer av krockkuddar sensorer, såsom den " våren och massa "-typ , som arbetar med hjälp av en vikt som innehas av en fjäder och resor för att stänga en omkopplare när en påverkan uppstår . En annan typ av airbag-sensor har en " mikro accelerometer " chip som sänder en elektronisk signal till airbagen när fordonet påverkas hårt nog .
Överväganden

vissa fordonstillverkare insisterar att deras krasch sensorerna inte behöver bytas ut efter en olycka eftersom sensorerna automatiskt återställa sig . Dock överväga att ha dem kontrolleras sensorerna kan ha lidit skada under olyckan eller underlåtit att återställa sig ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74786.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.