Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur installerar jag 9006 HID lampor?

Om du vill ha en enkel eftermarknaden gör-det-själv-projekt för att prestera på din bil, sedan installera några HID strålkastare kan vara det perfekta valet. Inte bara kommer detta att ge din bil ett nytt, europeiskt utseende, det kommer även att förse dig med strålkastare som är mer effektiv och ändamålsenlig. HID strålkastare arbetar med en liten ballast som reglerar flödet av el, att låta dem brinna ljusare längre. För att utföra denna uppgift kommer du bara behöver ett par grundläggande handverktyg och ungefär en halvtimme. Saker du behöver
Skruvmejselsats
HID kit
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett område som är väl upplyst och nivå. Stäng av motorn och låt den svalna i upp till en halvtimme. Dra sedan spärren till pop huven. Gå direkt bakom strålkastare församling att hitta luckan.
2

Ta bort sidoplåten eller dammskydd. Detta är vanligtvis hålls på med ett par klämmor eller små skruvar. Väl utanför, bör du se ledningsnätet ansluten till pannlampan. Pressa basen av kontakten och dra det ur strålkastaren.
3

Nå i strålkastaren montering och förstå själva glödlampan. Ge den ett kvarts varv åt vänster och ta bort den. Sätt in 9006 HID ersättningslampa och vrid den åt höger för att låsa den på plats.
4

Fäst ballast till baksidan av strålkastare montering med dubbelhäftande tejp som kommer i HID kit, sedan in ledningsnätet i barlast. Det kommer att finnas en anslutningstråd i satsen som ansluter ballasten till strålkastaren. Detta sätt ballast fungerar som en mellanhand mellan Auto elsystem och strålkastare.
5

Sätt tillbaka serviceluckan och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74794.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.