Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Harley Hypercharger

Den KURYAKYN Hypercharger är en high-flow luftrenare utformad för att se ut som en hastighet skorsten eller en kompressor. Trap dörrar på framsidan av luftrenaren öppna och stänga när du öppnar och stänger gasspjället. Du kommer att ha mindre benutrymme med Hypercharger installerat på din Harley än med ett lager luftrenare. Men även belackare överens om att Hypercharger är en vacker accessoar. KURYAKYN hävdar att Hypercharger kommer att lägga sju hästkrafter till din Harley över ett lager luftrenare. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Torx hylsor eller drivrutiner
Hylsnyckel
Hex uttag
Maskeringstejp
Skruvmejslar
Hypercharger kit
Visa fler instruktioner
1

Ta ditt personliga luftrenare med en insexnyckel.
2

Ta aggregatet luftrenare med Torx hylsor eller drivrutiner. Avlägsna andningsventiler rören för hand. Avlägsna luftplattan renare uppbackning med en hylsnyckel och sexkantshål.
3

Stäng petcock. Starta din Harley och kör den tills förgasaren är slut på gas.
4

Markera de vajrarna med maskeringstejp och koppla bort dem från gaspedalen cam. Koppla bort bränsleledningen där den kommer in i förgasaren. Koppla bort enricher från vänster sida av Harley.
5

Dra förgasaren från svart gummi avgasgrenröret känga för hand.
6

Skär en 1-1 /2-tums avsnitt av vakuumslangen från slangen som medföljer Hypercharger kit. Montera vakuum T medföljer satsen för att bilda en församling vakuum linje, som kommer att ersätta din ursprungliga andningsventiler rör.
7

Montera aggregatet vakuumslangen på din förgasare som visas i din Hypercharger kit.

8

tillbaka förgasaren i insugningsröret boot. Återanslut vajrarna och bränsleledningen. Återanslut enricher till vänster sida av motorcykeln.
9

Fäst krom fäste förgasaren stöd till mynningen av förgasaren med de ihåliga bultar och kopp bricka ingår i satsen. Sandwich intaget packningen mellan förgasaren och fästet och dra åt skruvarna.
10

Montera aggregatet gummistövel medföljer Hypercharger som visas i satsen. Knäpp andningsventiler stövlar i församlingen över koppen brickor.
11

Ta bort den runda lucka i Hypercharger med en 1/8-tums insexnyckel. Sätt tre 1/4-tums insexskruvarna genom monteringshålen i Hypercharger från insidan. Avlägsna självhäftande baksida från en av intag packningar och placera den över de tre skruvarna.
12

Sandwich intaget packning mellan paus grenröret och konsol. Placera Hypercharger över paus grenröret och skruva fast Hypercharger ordentligt till förgasaren fästet /paus grenrörsenheten.
13

tillbaka luckan och packning.
14

Plug dammsugarslangen enheten i vakuum pod air jet på baksidan av Hypercharger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74812.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.