Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer en BMW E60

BMW E60 är mer allmänt känd som BMW 5 -serie . De bilar i den här serien är utrustade med en färddator som spårar körförhållanden och använder denna information för att avgöra när service behövs . Datorn kommer att belysa en indikator på instrumentpanel för att varna föraren om att underhåll krävs . När bilen har servats , måste datorn återställas så att den kan återuppta spårning villkor och varna föraren vid nästa underhåll krävs . Instruktioner
1

Slå på tändningen utan att starta bilen .
2

Tryck på knappen vägmätaren reset och hålla den i ca 5-10 sekunder tills " Tjänsten " visas .
3

Släpp vägmätare knappen och tryck på den igen . Detta kommer att visa bilder av de olika tjänsteleverantörerna ikonerna . Till exempel kan en olja visar att oljan service erfordras .
4

Återställ tjänsten indikatorerna genom att släppa och trycka vägmätaren knappen tills ikonen för tjänsten som du vill återställa visas . Så snart det visar sig , håll i vägmätaren knappen tills prompten " RESET ? " displayer. När meddelandet visas , släpp knappen en kort stund och sedan hålla den i gång i ytterligare 5-10 sekunder tills en annan ikon visas . Fortsätt att återställa de övriga tjänstenäringarna indikatorer på detta sätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74826.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.