Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Insprutare i en M30 E34

BMW E34 bilar är BMW 5-serie som byggdes 1988-1995. M30 motorerna är en serie av sex-cylindriga motorer som BMW gjorde 1968-1994. Den enda E34 bil med en M30 motor som såldes i USA är en 535i tillverkad 1988-1993. Denna motor använder elektronisk bränsleinsprutning för att leverera bränsle till motorerna vid exakta intervall. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Vaselin
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla slangen luftintag över bränsleskenan med en hylsnyckel för att få tillgång till bränsle järnväg. Ta av plastsnäpplocken som täcker bränsleskenan.
2

Ta paret av skruvar som fäster den elektriska kontakten plattan bränsleinsprutarna med en 25mm hylsa. Koppla den elektriska plattan från bränslespridare.
3

Koppla de tre skruvarna för bränsleskenan med en hylsnyckel och lyfta bränsleskenan från insugningsröret. Lossa de elektriska kontakterna från bränslespridare. Ta bort hållarna från spridarna och koppla bränsleinsprutarna från bränsleskenan.
4

Byt ut skadade O-ringar på insprutare och smörj O-ringarna med vaselin. Montera spridarna till bränslet järnväg och plugg de elektriska kontakterna i spridarna.
5

Montera bränsleskenan till insugningsröret och dra åt bultar till mellan 6,5 och 8,0 £ ft. med en momentnyckel. Anslut stickproppen plattan till bränslefördelningsröret och fäst par 5mm skruvar till pluggplattan. Sätt tillbaka locket och plast pluggar för bränslefördelningsröret. Anslut slangen luftintag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74835.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.