Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Dimljus i en 2005 Mini Cooper

Mini Cooper var en ikonisk brittisk bil för mycket av den andra halvan av 20-talet . Dess lilla storlek var både ekonomiskt och bränslesnål , leder det till att positivt jämfört med sin rival , den Volkswagen Beetle . Mini Cooper blev populär i USA kring sekelskiftet 21-talet , och det har en hängiven uppsättning av anhängare . 2005 Mini Cooper kom standard med dimljus , som regelbundet kommer att behöva nya lampor installerade . Denna reparation är enkel och lätt att göra . Saker du behöver
Skruvmejselsats
Bulb # 9006
Visa fler instruktioner
1

Park Mini Copper någonstans plant och väl upplysta . Ställ in parkeringsbromsen och låta bilen svalna i 15 till 20 minuter .
2

krypa under den främre stötfångaren och titta direkt bakom dimman lätta objektiv för den inre dimljus montering . Det finns bara två fungerande delar till monteringen , ett kabelnät och glödlampan i en sockel .
3

Koppla ur selen genom att klämma basen av kontakten och dra ut den ur uttaget . Nå in och ta tag i lampan . Ge den ett halvt varv åt vänster och dra det ur uttaget .
4

Sätt i den nya glödlampan en fäst den i sockeln . Var noga med att inte overtwist det under installationen . Anslut selen igen Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74859.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.