Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ansluter F1 Terminaler

Starka anslutningspunkter mellan elektroniska komponenter kommer att bidra till att minska risken för fel och misslyckanden inom ett elsystem. Vissa typer av batterier och anslutningar tråd kan funktionen "Blade" terminaler typ F1. Terminaler såsom F1 kontakter har en rektangulär form med en bredd på 4,8 mm och tillåter ett bekvämt sätt att ansluta kretsar utan behov av hardwiring. Anslutning F1 terminaler är en lätt uppgift med rätt verktyg och förnödenheter tillgängliga. Saker du behöver
Wire crimpers
Kvinna snabbkopplingar terminaler
Spetstång
Visa fler instruktioner
1 1/4-tums

Strip för isolering av den tråd som kommer att ansluta till F1 terminalen, med hjälp av ett par av tråd crimpers.
2

Tvinna frilagda trådarna för att undvika nötning. In den blottade tråden in i den barreled del av den kvinnliga snabbkopplingen terminal. Håll tråden och kontakten tillsammans med fingrarna, inte garantera de utsatta delarna av tråden inte glider ur kontakten s pipa slut.
3

Placera pipa änden av kontakten till motsvarande färgkodade hack presenteras på pressverktyg. Med anslutningarna sitter ordentligt på plats, crimp kontaktstycket genom att pressa handtagen av tråden VECKARE tillsammans.
4

Kontrollera kvaliteten på förbindelsen genom att försöka dra tråden från snabbkopplingen terminalen.

5

Skjut snabbkopplingen terminalen på den rektangulära delen av F1 terminalen. Kolla för bästa anslutning mellan F1 terminalen och snabbkopplingen. Dra åt anslutningen genom att försiktigt pressa ner de valsade kanter kvinnliga terminalen, med hjälp av ett par av tång om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74865.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.