Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en Choke kabel på en Harley

Harley-Davidson alltid kallar sin choke kabel till "enrichener." Dra den enrichener ratten ut ökar andelen bränsle i förgasaren bränsle /luftblandning, vilket hjälper kalla motorer startar. Knoppen intryckt i avkastning på bränsle /luftblandningen till normala nivåer. Detta är en liten och billig komponent, men många ryttare tvekar att ersätta enrichener själva eftersom skriftliga instruktioner för förfarandet är obefintlig. Byta kablage kräver åtminstone partiellt avlägsnande av förgasaren. Du kan ta bort förgasaren helt, men om du lämnar förgasaren löst kopplad till insugningsröret, de vajrarna och bränsleledningen förblir intakt. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Torx bits eller drivrutiner
Hylsnyckel
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Töm förgasaren på bränsle genom att stänga petcock och motorn startas. Låt motorn gå tills den stannar.
2

bort hela enheten luftrenare, inklusive luftrenarlocket, luften renare och luften renare fästplattan. Använd en insexnyckel för att ta bort locket, för Torx hylsor eller förare bort luftrenaren och en hylsnyckel för att ta bort fästplattan. Koppla torkapparaten rören för hand.
3

Lossa enrichener vredet från fästet ovanför horn.
4

Dra förgasaren delvis ur den svarta, gummiringstätning som ansluter den till insugningsröret. Använd en ficklampa eller handla ljus för att lokalisera enrichener kabeln och hitta där det skruvar in i förgasaren. Ta bort den gamla kabeln genom att skruva loss den.
5

Fäst knoppen slutet av den nya enrichener enheten i hållaren ovanför horn. Snake i enrichener ventilen slutet av den nya enrichener kablage under bensintanken på baksidan av förgasaren.
6

Sätt tråden och bollen änden av enrichener ventilen i öppningen på baksidan av förgasare. Tråd och dra åt den svarta, plastlock kabeltätning på slutet av enrichener montering på baksidan av förgasaren. Använd inte en skiftnyckel.
7

Sätt tillbaka förgasaren i tätningsringen. Inspektera förgasaren. Sätt tillbaka hela enheten luftrenare, inklusive andningsventiler rören.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74875.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.