Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

GM Truck Garanti Problem

Garantier fungera som en garanti för att din investering i en lastbil eller bil inte kommer att resultera i en förlust . GMC garanti problem är förknippade med ekonomiska faktorer som påverkar General Motors Corporation som helhet. Identifiering

På grund av den tidiga 21-talet är markerad ekonomisk nedgång , krävs General Motors massivt federalt stöd för att upprätthålla verksamheten . Företaget kontaktade federal domstol med en begäran om att fortsätta att betala ut GMC och andra garantianspråk . Som av 2009 , hade konsumenterna fortfarande komma garantiförmånerna genom hjälp av Better Business Bureau Auto -Line .
Funktioner

bbb Auto -Line fungerar som en tredje part medlare , medger problem eller tvistlösning utanför det officiella rättssystemet . I händelse av att tvisten resulterar i skiljedom kan ägaren avvisa BBB representant beslut. Om ägaren accepterar det , måste GM fullo följa beslutet . Detta gäller alla biltillverkarna inblandade i Auto -Line , inte bara GM .
Extension

Undersök GM: s erbjudande om en förlängning på den ursprungliga garantin om du upplever en återkallelse eller behovet av mekaniska reparationer . Detta gör ofta att du kan föregripa eventuella serviceavgifter , och de komplikationer som följer av en förtida upphörande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74881.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.