Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur felsöker jag en Hosta Harley 883?

Hosta i en 883 Sportster har flera råa namn och kan vara ett tecken på flera mindre problem, vilka alla är lätt diagnostiseras. Dessa är nästan alltid frö förgasare problem. Förgasaren är dold under luftrenaren, vilket är det nästan alltid blanka, 8 - och 12-tums hela bula under din högra hand när du sitter på motorcykeln med armarna dinglande. Luftrenaren och förgasaren är mellan de två flänsar, cylindrar som bildar ett V. Nybörjare mekanik inte kanske vill fixa alla dessa möjliga problem själva. De kan åtminstone upptäcka något intelligent att säga till tjänsten författaren eller Harley-tekniker. Saker du behöver
Insexnyckelsats
Aerosol förgasare renare
Visa fler instruktioner
1

Öppna petcock, dra ut choken, lägg i friläge och starta motorcykeln. Skjut choken halvvägs in efter 30 sekunder.
2

Låt motorcykeln att köra tills ventilkåporna, är som de kromade lådor ovanpå dina cylindrar, är mycket varm. Lyssna efter hosta.
3

Skjut choken helt i. Vrid gasreglaget ungefär halvvägs öppen och släpp. Upprepa två eller tre gånger.
4

Lyssna efter hosta. Om motorcykeln hostar när choken trycks in men inte när choken dras ut, är din motorcykel kör för magert på vad mekanik kallar "idle-kretsen", eftersom det är för mycket luft och inte tillräckligt med bensin i bränsle-luftblandning . Den inaktiv blandning skruv på undersidan av din förgasare är felaktigt justerad.
5

Undersök din luftrenarkåpan. Om din luftrenare är originalutrustning det kommer att säkras med en Allen bult i mitten av locket och kommer att märkas "Harley-Davidson." Om luftrenarlocket är inte original, kan din luftrenaraggregat har ersatts.
6

Undersök din motorcykel avgaser. Om din motorcykel avgaser och luftrenare är både ej original utrustning, kan din Harley 883 måste rejetted. Standarden lågvarvsmunstycket på en 883 Sportster är en Number 42. Du kan behöva ett nummer 45 eller nummer 48 låg hastighet jet.
7

Lossa insexskruven i mitten av din luftrenarlocket med en insexnyckel eller skiftnyckel och ta bort locket. Hitta platsen bakom förgasaren där förgasaren passar med insugningsröret.
8

Spray förgasare renare på insugningsröret medan din motorcykel är igång. Spruta inte in i luftrenaren. Om de lediga förändringar hastigheter medan du sprayar förgasare renare endast vid insugningsröret, har du en läcka där. Du behöver nya tätningar luftintag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74896.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.