Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Volvo S70 Window Switch

Volvo S70 är en stor medelstor lyxbil från en Sverige. Den kommer med många lyxiga bekvämligheter standard, såsom elektriska fönsterhissar. Men europeiska bilelektronik har en högre än genomsnittet felfrekvens, så för att undvika orimliga kostnader import reparation, kan du reparera växeln själv. Omkopplaren styr positionen för fönstret genom att styra en elektrisk motor. Switchen själv kunde ha skador eller kablar som leder från brytaren kunde sliten. Saker du behöver
skruvmejsel
Replacement switch
Replacement manövertrådar
Visa fler instruktioner
1

köra Volvo S70 till ett garage eller annan täckt område, företrädesvis ett garage men. Du vill inte jobba på bilens elektronik ute i det fria i fall det börjar regna eller fällning. Sätt Volvo S70 i "Park" och sedan åt handbromsen för att hålla bilen från att röra sig medan du arbetar på det. Stäng av Volvo S70 och dra ut nyckeln ur tändningen.
2

Öppna dörren med fönster switch som du vill reparera. Öppna det hela vägen så att du har den mest utrymme att arbeta med. Ta en tunn skruvmejsel och kila spetsen in i sömmen runt fönstret switch och armstödet bezel. Bänd brytaren ut försiktigt och dra ut det för hand, men inte lossa kablarna ännu.
3

Kontrollera brytaren finns några synliga skador. Om brytaren är skadad sedan ut manövertrådarna från brytaren. Anslut kablarna ansluts till porten på den nya växeln och lägg tillbaka den i armstödet. Om brytaren är bra men det finns korrosion på trådarna, dra kablarna upp och ut ur porten i botten av switchen väl. Anslut ersättare kabeln till porten längst ned på strömbrytaren väl och sedan in i den gamla kontakten.
4

Wedge växeln tillbaka i armstödet och slå sedan på Volvo S70 på. Rulla fönstret upp och ner för att testa fönstret switch. Om det inte fungerar bänd brytaren ut igen för att se till att tråden sitter ordentligt skjuts in i porten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74904.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.