Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur byta packningar Rocker Box på Harley Evolution

Evolutionen Motorn var en betydande uppgradering under de föregående växter Shovelhead makt. En del av redesign var byte av spade-formade överdrag Shovelhead rocker med ventilkåporna som såg ut som en bunt block. Harley smeknamnet glatt dess nya motor Blockhead. Tyvärr täcker Blockhead s rocker läckt. Omslagen formades fyra gånger. De tidigaste rocker box packningar, och det värsta, var gjorda av kork - de var smeknamnet "lim och skruvar." Senare utvecklingar av dessa packningar var gjorda av gummi. Även om du kan ersätta dessa packningar utan att dra bort bensintanken, erfarna mekaniker brukar göra det. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Skruvmejslar
gaslager kan
Box skiftnycklar
hylsnycklar
Packning skrapa
Packning självhäftande Kundservice manuell
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

parkera din Harley i ett väl ventilerat utrymme. Vrid petcock till off. Låt motorn svalna helt.
2

Lossa bulten fender fliken på baksidan av sitsen med en insexnyckel. Avlägsna bulten och brickan. Dra ryggstödet uppåt och bakåt för att ta bort det.
3

Koppla bort den negativa batterikabeln från terminalen med en fast nyckel.
4

bort konsolen bulten eller bultar. Använd en fast nyckel på konsoler fästa vid konsolen med en enda ekollon bult. Använd en insexnyckel på konsoler fästa fästet med två eller tre insexskruvar.
5

Lossa masken klämma som förbinder bränsleledningen till petcock med en platt skruvmejsel. Ta bort bränsleledningen från petcock.
6

Töm din bränsletank via din petcock i en stor bensin lagring kan. Om du har en tank split gas, måste du koppla även crossover slang och bränsleslangarna avluftning på botten av tankarna.
7

Ta bort den främre och bakre monterings bultar, brickor och muttrar, hjälp en fast nyckel på nötter och en hylsnyckel på skruvskallar.
8

Lossa kontaktstycket bränslemätaren under bensintanken på senare Evolution modellerna.
9

Lift tanken rakt upp och av motorcykeln och ställ den åt sidan.
10

Avlägsna insexskruvarna som fäster ventilkåpan till motorn. Ta bort locket. Arbetet med en vippkontaktskyddet i taget, börjar med den främre luckan.
11

Avlägsna metallpackning, som kallas en inre rocker lock eller en D-ring. Ta bort den gamla packningen. Vissa packningar måste skrapas bort.
12

Undersök använda packningen och ventilkåpan. Packningar för lagerhus med endast en partiell hylla packning användning lim. Lagerhus med en hylla för att fullt ut stödja packningen behöver inte lim.
13

Placera packningen på vipparmen montering med lim om det behövs. Byt tunna metallen inre rocker locket och ventilkåpan.
14

tillbaka och dra åt skruvarna vippkontaktskyddet enligt specifikationerna i butiken manualen för din Evolution. Generellt är dessa bultar åtdragna till ca 10 foot-pounds av vridmoment.
15

Byt bensintanken och sätt tillbaka pigtail anslutning för bränslemätaren. Återanslut bränsleledningen till petcock med en mask klämma och platt skruvmejsel.
16

Sätt tillbaka konsolen till konsolen konsolen. Fyll på bensintanken. Återanslut batterikabeln och byt ut stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74910.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.