Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en bränslepump på en 7,3 Power Stroke

Power tvåtaktsmotorer är en serie dieselmotorer som Ford tillverkar för sina tunga lastbilar. Ford gjorde 7,3-litersmotorn Power Stroke 1995-2002, främst för sin linje av Super Duty lastbilar. Motorerna i dessa fordon använder bränsleinsprutning, vilket kräver ett högtryckssystem bränslesystemet för att leverera bränsle till motorn. Bränslepumpen för en 7,3-liters Power Stroke motorn är på underredet av fordonet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kablarna på både negativa batteripolerna med en hylsnyckel för att förhindra oavsiktlig tömning av bränsle under bränslepumpen ersättare. Öppna dräneringsventil för bränslefiltret med en hylsnyckel för att avlasta bränsletrycket. Byt dräneringsventil.
2

Höj bilen med en domkraft och stödja den med pallbockar. Koppla loss kabelstammen på baksidan av bränslepumpen bredvid ramskena. Addera 3

bort spärren från bränsleledningen och lossa bränsleledningen från bränslepumpen. Lossa klämman som fäster bromsledningarna till bränslepumpen fästet.
4

Koppla nypa bulten från bränslepumpens konsol med en hylsnyckel. Skjut fästet öppna och ta bort bränslepumpen.
5

Placera den nya bränslepumpen i bränslepumpens fäste. Fäst nypa bulten till bränslepumpen fäste och dra åt den till 13 ft lbs. med en momentnyckel. Fäst bromsledningar till fästet med låsclipset. Anslut bränsleledningen till bränslepumpen.
6

Anslut ledningsnätet till bränslepumpen och sänka bilen. Fäst kablarna för de negativa batteripolerna med en hylsnyckel. Starta bilen och kolla efter läckor i bränslesystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74929.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.